Dealer autorizat Neutrik - Klotz - Rean

 

Neutrik ® este lider in furnizarea de conectori profesionali pentru entertainment, cum ar fi conectori audio, video, conectori de fibra optica si industriali si sisteme de interconectare. Neutrik este o companie internationala cu e experienta de peste 35 de ani in fabricarea de conectori inovatori pentru produse exectrice si electronice. Gama de produse include conectori XLR, prize, mufe, conectori boxe, patch bays si conectori de fibre optice.


Klotz este un important producator international de cabluri si sisteme de calburi. Produsele Klotz sunt utilizate in 92 de tari si servesc ca standarde de referinta in cadrul mai multor aplicatii audio, video si multimedia. Klotz dezvolta si fabrica produse la standarde deosebite pentru muzica (magazine, studiouri, trupe, orchestre, muzicieni) si proAVM (instalatii, sisteme integrate, emisii radio/tv, tehnologie pentru evenimente, sunet live si transmisii sportive).


Rean este parte a liderului in furnizarea de conectori profesionali Neutrik si se remarca printr-un bun raport cost-performanta, design atractiv buna fiabilitate. Produsele Rean reprezinta mici conectori XLR, prize precum RCA si DIN, mufe de 1/4" si 3.5mm.