ACRIMO SOUND este una dintre putinele firme care importa direct instrumente muzicale, echipamente de sunet si lumini profesionale. Obiectiv propus: Vrem sa invingem inertia clientilor care au fost obisnuiti cu lucruri proaste calitativ dar ieftine cu care "isi fac treaba"! Pretentiile auditoriului au crescut. Nu este suficient sa ai putere "pe fata" fiindca puterea nu inseamna si claritate sau "stralucire".

Echipa noastra este formata din oameni cu studii de muzica, cu studii de sound si teatru. Nu importam decat instrumente, accesorii si echipamente testate personal. Nu importam "la kilogram", "dupa pret" sau "dupa reparatie". Asadar compania noastra importa direct instrumente muzicale profesionale, echipamente pentru inregistrari si studiouri, echipamente de sunet si lumini, echipamente pentru sonorizari interioare si exterioare, dar si producem astfel de evenimente. De asemenea furnizam lumini arhitecturale si rezidentiale.

Tarile din care importam sunt Austria, Germania, Elvetia si Koreea. De asemenea va oferim absolut tot ce inseamna instruire, consultanta si sfaturi legate de activitatea noastra. Compania noastra are capital 100% privat, logistica si relatii internationale stabile construite in ultimii ani.

Ne desfasuram activitatea in sediul administrativ din Ploiesti, strada Plãiesilor nr. 27A si in strada Rudului nr. 34, magazin de prezentare.